Het begon allemaal ongeveer vier jaar gelden, ik liep toen de Aldi binnen om boodschappen te doen. Opeens zag ik daar in de vitrine deze wildcamera liggen. Hij was niet extreem prijzig dus besloot ik hem impulsief te kopen.

Na een lange tijd in mijn kast stof te hebben gevangen was het tijd dat ik de wildcamera weer tevoorschijn haalde. Ik ben naar een lokaal bosje in de buurt gefietst en daar heb ik de camera een klein stukje langs het pad opgehangen aan een boom.

Deze boom heb ik niet zomaar uitgekozen. Ik zag tussen de bomen namelijk een zogenaamde wildwissel, deze heb ik een klein stukje gevolgd en zo zag ik al snel een aantal ligplekken. Ik vermoed dat deze van een ree zijn. Over een week weet ik dit zeker, dan ga ik namelijk mijn camera weer ophalen om het resultaat te bekijken.

Geschreven door: Bastiaan van Gemert

Bastiaan van Gemert is een enthousiaste jongen die van kinds af aan al natuurfotograaf wilde worden. Hij vindt het daarom ook erg leuk om zijn verhalen en foto’s met iedereen te delen. Met zijn beelden en verhalen wil hij laten zien hoe bijzonder en mooi de natuur is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *