BioBelevenis

Verhalen uit de natuur

Vogelwandeling

Steeds meer mensen ontdekken de natuur maar dat is niet altijd even gemakkelijk. BioBelevenis wilt jou daar graag bij helpen. Dit doen we in de vorm van vogelwandelingen. Binnenkort gaan wij hiermee starten.

Wat is een vogelwandeling eigenlijk?
Het gaat als volgt: een van onze vogelaars neemt je mee de natuur in en leert je de basis van het vogelspotten.

Wat kan je van ons verwachten?
We starten vanuit drie locaties in Nederland, onder aan de pagina aangegeven op de kaart. De exacte locaties worden later bekend gemaakt. Vanuit deze locaties ga je met een groepje van twee tot zes personen op zoek naar vogels. Dit gebeurt onder begeleiding van één van onze vogelaars: Donny, Ruben of Bastiaan. De ochtend beginnen we met een warme kop koffie of thee waarna we een wandeling gaan maken. De leuke en leerzame tocht zal ongeveer twee uur duren. Per groep zijn er een aantal verrekijkers beschikbaar, zodat je de meeste vogels goed kunt zien. Het meebrengen van je eigen verrekijker mag natuurlijk ook.

Ik wil graag deelnemen! Wat moet ik doen?
Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wil je ook een mail ontvangen bij elke nieuw verhaal? Vink dan ook het blokje met ‘verhaal notificatie’ aan.

Wil jij meedoen? vul je gegevens hieronder in

Select list(s)*

Loading

Wat kost het?
Voor deelname rekenen wij een bedrag van €20 per persoon. Als we starten kun je via een online agenda een vogelwandeling boeken.

Hopelijk ben je ook zó enthousiast geworden dat we je mogen meenemen op een prachtige vogelwandeling!

~ Het team van BioBelevenis