BioBelevenis

Verhalen uit de natuur

Wie zijn wij?


Wij zijn het team van BioBelevenis en met onze verhalen en foto’s willen we laten zien hoe mooi de Nederlandse natuur is!

BioBelevenis is ontstaan omdat Bastiaan graag een website wilde hebben om zijn natuurfoto’s met de wereld te delen. Hij wil dat deze website niet alleen zijn natuurfoto’s bevat, want de natuur bestaat namelijk uit meer dan wat er voor zijn lens verschijnt!

Alleen al over de Nederlandse natuur kun je vele verhalen schrijven. Gelukkig is Bastiaan niet de enige die zo enthousiast is over de natuur. De artikelen van BioBelevenis zijn geschreven door verschillende auteurs.

Met onze foto’s en verhalen hopen we je mee te nemen in de schoonheid van die Nederlandse natuur. Op deze manier hopen we meer belangstelling en bewondering te creëren voor de natuur. Ons uitgangspunt is: ‘wat men bewondert, blijft bestaan‘.

Wil je op de hoogte blijven van al onze verhalen? Vul dan aan de linkerkant je naam en e-mailadres in. Je ontvangt een mailtje als er een nieuw verhaal voor je klaarstaat. Uiteraard zullen we je niet gaan overspoelen met mailtjes ;).

Veel plezier op BioBelevenis.nl!

Het team

Klik op de foto voor meer informatie.

Bastiaan van Gemert
Oprichter

Specialisatie: natuurfotografie & vogels


Joris Gemen
Eindredacteur

Specialisatie: Nederlandse taal & journalistiek


Marijn Roosen
Redacteur

Specialisatie: slakken & schelpen


Donny Dolman
Redacteur

Specialisatie: natuur & ecologie


Ruben van Laar
Redacteur

Specialisatie: natuurfotografie, vogels & vleermuizen


Wessel Matser
Redacteur

Specialisatie: vlinders, (korst)mossen & paddenstoelen