BioBelevenis

Verhalen uit de natuur

Ontdek, beleef & bewonder met…

Op deze pagina zullen we verhalen plaatsen die door jullie zijn geschreven. Lijkt het je leuk om jouw verhaal met eigen gemaakte natuurfoto(s) hier terug te zien? Dat kan!

Je kan het verhaal naar ons mailen, je plaats het in onze Facebook groep ‘Verhalen uit de natuur‘ of je gebruikt #biobelevenis op Instagram. De verhalen zullen gelezen worden door ons. Op de eerste dag van de maand zullen wij de winnaar(s) bekend maken.

De winnende verhalen zullen vervolgens op deze pagina verschijnen! Ik wens jullie allemaal veel plezier met het ontdekken, beleven en bewonderen van de Nederlandse natuur. Hopelijk mogen we veel mooie verhalen lezen.

Mailen kan naar: Bastiaan@biobelevenis.nl

Facebookgroep: Verhalen uit de natuur

Instagram: #BioBelevenis


  • Verhalen uit augustus 2020
    Deze maand zijn de verhalen van Anka van Schaaik & Thelma Kanters te lezen. Wil je jouw verhaal ook terugzien? Mail het dan naar Bastiaan@biobelevenis.nl of gebruik #BioBelevenis op instagram Kleurenpracht door: Anka van Schaaik Loop je weleens in een tuin, op een landgoed, gewoon bij familie of in je eigen tuin?  Zie je wat […]
  • Verhalen uit juli 2020
    Een aantal mensen hebben wat bijzondere dingen meegemaakt die ze graag willen delen met de rest van de wereld. Deze maand zijn de verhalen van Angélique Sannes @fotografie_angelsannes en Bas Raaijmakers @br_wildlifephotography Wil je jouw verhaal ook terugzien? Mail het dan naar Bastiaan@biobelevenis.nl of gebruik #BioBelevenis op instagram Angélique Sannes: Belevenissen in de bijzondere insectenwereld […]
  • Verhalen uit juni 2020
    Deze maand hebben Wilma Busscher, Ilse Grisnich , Wiebke Eefting & Lydia Rensink hun BioBelevenis gedeeld met ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *